2013-07-16 23:20:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ön szerencsésnek érezheti magát

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyén olyan lehetőséget kap, amivel nemcsak a saját bankszámláján növelheti a pénzt, hanem a cégének is jót tehet. Ezzel együtt persze másokon is segíthet. A folyamat lassú, és a hangsúly először a másokon van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Rokoni kapcsolataiban adódhatnak problémák. Hiába, hogy nem igazán érzi magát illetékesnek, mégis önre hárulhat ma a hálátlan feladat, hogy egyensúlyt teremtsen, hogy igazságot tegyen. Hálára, köszönetre ne számítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerelmi életébe egyszerre szűrődik be a titok és a szenvedély. Habár ez a szenvedély szinte az egekbe repítő, a titkosság miatt idővel émelyítőnek fogja tartani. Csak addig merüljön el benne, amíg valóban jónak érzi.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Új ambíciói vannak, és ha nem hagyja, hogy az energiái elfecsérlődjenek, akkor sikerre is viheti őket. Kérjen támogatást jó angyalaitól. Már a hit, amivel hozzájuk fordul, erősíti önt. Az mindegy is, hogy vannak-e vagy sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon átélheti a „minden rosszban van valami jó is” igazságát. Egy rossznak induló fordulat hatására megismerkedhet valakivel, akinek a későbbiekben sokat köszönhet. Ha más nem csak annyit, hogy kellemes társasága lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon önre mosolyoghat a szerencse. Meglehet, éppen egy munkatársa balszerencséje hajthatja az ön malmára a vizet. Új felelősséget, ezzel több pénzt, vagy a karrier kilátását kaphatja. Ne legyen lelkifurdalása emiatt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kapcsolatai, vagy rokonsága révén előnyös helyzetbe kerülhet, legyen szó akár hivatali pozícióról, vagy mellékes lehetőségekről. Ügyeljen a jó hírére: feleslegesen ne adjon okot a pletykálkodásra. Az öltözködésén azonban ne változtasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön szerencsésnek érezheti magát. Amire vágyott, az kezd valósággá válni. Igyekezzen minél tudatosabban, és pozitívabban vágyni. Mihelyt ráébredt a gondolat valóságot formázó erejére, nőni kezd önben a hit. Tegye jobbá a világot!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön szerencsésnek érezheti magát. Amire vágyott, az kezd valósággá válni. Igyekezzen minél tudatosabban, és pozitívabban vágyni. Mihelyt ráébredt a gondolat valóságot formázó erejére, nőni kezd önben a hit. Tegye jobbá a világot!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerelmi kapcsolatáért végre áldozatokat is kell hoznia, ha igazán magához szeretné láncolni az illetőt. Úgy nem fog menni, ha folyton csak önnek vannak elvárásai a másikkal szemben. Az áldozata ráadásul jobbá, nemesebbé teszi önt.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Meglepetésekkel kezdődik ez a nap. Az első, legfontosabb lépés ehhez, hogy kerülje a rutint. Még véletlenül se úgy vágjon bele, ahogy szokott, például azzal, hogy bekapcsolja a számítógépet. A gépeket általában is kerülje ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szakmájában ma learathatja az elismeréseket. Még azok is kénytelenek gratulálni önnek, akiket eddig az ellenségeiként ismert. A kedvességével, elfogulatlanságával ma teljesen le is veheti őket a lábaikról. Ellenségből szövetségest faraghat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: